Warta

  • 20ft MEGC nyéwa

    20ft MEGC nyéwa

    MEGC 20ft anu tiasa dianggo pikeun ngangkut Hélium, Neon sareng Hidrogen sayogi diséwa ti Hydroid Chemical.Parameter MEGC nyaéta kieu: a.kapasitas cai: 17.280 liter;b.tekanan gawé: 250 bar;c.Beurat tara: 26.470 kg d.Kodeu Desain: ISO 11120 e.Disertipikasi ku: CCS...
    Maca deui
  • Mitra Gas Anjeun Dipercaya

    Mitra Gas Anjeun Dipercaya

    Dina kaayaan internasional pajeulit, paling urgent diperlukeun konsumén bisa mastikeun suplai kontinyu sarta stabil barang ti supplier.Hydroid Chemical gaduh pabrik transfilling gas sareng campuran gas urang sorangan di Cina kalayan kamampuan suplai stabil pikeun langka ...
    Maca deui
  • Hatur nuhun pikeun Natal sareng Taun Anyar ti Hydroid Chemical

    Hatur nuhun pikeun Natal sareng Taun Anyar ti Hydroid Chemical

    Liburan Natal sareng Taun Baru caket.Hydroid Chemical bakal manjangkeun kahayang haneut kami pikeun usum liburan nu bakal datang tur hoyong keukeuh konsumén nilai dear urang jeung babaturan jeung kulawarga maranéhanana Merry Christmas jeung Taun Anyar makmur.Muga Anyar anjeun ...
    Maca deui
  • Disatujuan janten mitra bisnis perusahaan gas kelas dunya-AP (Air Products)

    Disatujuan janten mitra bisnis perusahaan gas kelas dunya-AP (Air Products)

    Pikeun reueus ngumumkeun yén Hydroid Chemical parantos nampi persetujuan ahir tina perusahaan gas kelas dunya anu terhormat sareng terkenal AP, sacara resmi janten supplier AP anu mumpuni.Ayeuna kami parantos ngamimitian gawé bareng dina bisnis gas khusus (Silane).Hormat aplikasi...
    Maca deui
  • Éksplorasi anyar dina Linked-in

    Éksplorasi anyar dina Linked-in

    Pikeun ngembangkeun pasar internasional urang sareng ogé ngajantenkeun klien sareng réréncangan urang mendakan urang langkung genah sareng gampang, kami nyiptakeun akun Lined-in kami: www.linkedin.com/company/hydrchem/.Sadayana klien sareng réréncangan urang tiasa mendakan produk sareng warta perusahaan, bahkan promosi ...
    Maca deui
  • A milestone pikeun Hydroid Kimia: Special Gas Gawé Usaha Jeung The Dunya-kelas Company--Linde

    A milestone pikeun Hydroid Kimia: Special Gas Gawé Usaha Jeung The Dunya-kelas Company--Linde

    Ngaliwatan sababaraha bulan komunikasi jeung pariksa ka kualifikasi supplier, Hydroid Kimia tungtungna hasil meunang disatujuan tur ngahontal gawé babarengan jeung Linde dina bisnis gas husus.Kami cukup ngahormatan pikeun ...
    Maca deui
  • Difokuskeun Industri Gas Husus

    Difokuskeun Industri Gas Husus

    Gas éléktronik kalebet gas khusus éléktronik sareng gas bulk éléktronik.Éta bahan anu penting sareng penting dina prosés manufaktur sirkuit terpadu, panel tampilan, cahaya semikonduktor, fotovoltaik sareng anu sanésna ...
    Maca deui
  • Ngarojong Pangwangunan Industri Photovoltaic

    Ngarojong Pangwangunan Industri Photovoltaic

    Jeung strengthening kontinyu tina kasadaran manusa panyalindungan lingkungan jeung ngaronjatna paménta pikeun énergi, industri photovoltaic surya geus narima perhatian nyebar sarta ngembangkeun sakuliah dunya.Aplikasi tanaga surya...
    Maca deui
  • Pangembangan Pasar Anyar dina Lapang Gas Industri

    Pangembangan Pasar Anyar dina Lapang Gas Industri

    Gas industri salaku "darah industri" salaku peran penting di sakumna dunya.Shandong Hydroid Chemical boga kualitas luhur jeung sumber gas industri stabil di Cina.Palanggan kami aya gas industri utamina di kidul ...
    Maca deui